ÅRHUS???

Efter sommer begynder jeg hvis alt går vel på UNI, hvor jeg skal læse kommunikation. Det betyder også, at jeg skal flytte og det ser ud til at turen kommer til at gå til Århus, og selvom der stadig er længe til, så er jeg allerede begyndt at være super spændt, og jeg er også allerede begyndt at kigge på lejligheder.

Men jeg kan da også godt se, at jeg skal godt i gang med at spare sammen, bare for at have til indskuddet kræver det jo at jeg har i hvert fald 30.000 kroner stående, og så hjælper de bare tusinde jeg får tilbage i skat altså ikke det helt store.

Jeg har fået min far til at hjælpe med at kigge på en masse forskellige udlejningsejendomme, men det er godt nok dyrt det hele. Jeg synes jo bare, at min forældre burde købe en lejlighed til mig, men der er vi sjovt nok ikke helt enige. (Lokalebasen.dk har også mange lokaler)

De mener det er for dyrt, og desuden vil de åbenbart gerne være sikre på, at jeg bliver på uddannelsen og ikke dropper ud efter et par måneder, og det kan de faktisk godt have en pointe i. Det kan være at jeg bare skal have dem til at love, at de gerne vil købe en til mig, hvis jeg stadig er indskrevet næste år.

Ellers er der nok ikke nogen tvivl om, at jeg i hvert fald mindst skal ud og finde et par room mates, ellers kan det i hvert fald godt blive svært at skabe 9000 kroner til husleje sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *