AK JA DEN STUDENHTERTID

Så er det igen blevet tid til at gader og stræder er fyldt med studenter, der stolt render rundt med deres hatte og ser tosset ud. Det er ikke mange år siden, at jeg selv blev student, men jeg må nu nok indrømme, at jeg ikke var en af dem, der gik rundt med min hue overalt.  Det synes jeg faktisk er lidt latterligt, så svært at det altså heller ikke at blive student.

Der er dog noget jeg virkelig savner – studenterfesterne. Det var virkelig nogle af de sjoveste (og dyreste) uger i mit liv. Alt handlede bare om at drikke, og alle inklusiv forældre syens bare, at det var fint, “man bliver jo kun student en gang”. Jeg kan dog også huske, at jeg betalte af på de par uger i flere måneder efter.

Jeg tog et hurtigt lån dengang til at finansiere festerne og slippe for at arbejde. Mine forældre gav naturligvis også et tilskud, men hvis de vidste hvor meget jeg brugte på byture i de par uger, hvor festlighederne stod på, så tror jeg de var gået ud af deres gode skind. Det tror jeg faktisk også selv jeg ville.

Jeg ved at jeg lånte 8000 kroner på et lån og brugte en del penge jeg havde sparet sammen i forvejen, så det var ikke nogen billig tid, men jeg savner den sgu alligevel. Flirteri, fuldskab, nøgenbadning og alt hvad der hører med…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *