DEN PERFEKTE VENINDEGAVE

En af mine bedste veninder fylder tyve i næste uge, og jeg er inviteret til stor fest fredag den 13…. bare det nu ikke går helt galt. Jeg turde i hvert fald ikke holde det den dag, men nu er måske mere modig (eller mindre overtroisk end mig). Vi har været veninder siden børnehaven, og at fylde tyve er helt helt specielt, så selvfølgelig skal hun have en dejlig gave.

Problemet er bare, at jeg ikke aner hvad. Hun holder en stor fødselsdag, og får uden tvivl en masse gaver af alle dem der kommer. Men jeg har valgt at købte noget til hende som jeg er sikker på hun bliver glad for, og som der også er en hille historie bag.

Jeg har nemlig valgt at købe et par lækre S’nob bukser til hende (ligesom dem man kan købe på Miinto). Jeg ved, at hun ligesom mig er vild med mærket, men der ligger også lidt i navnet. Da vi var yngre sådan 15-16 år, så kaldte vi hinanden for snobber, fordi vi ligesom alle andre piger i den alder mente, at vi var lige lidt bedre end alle de andre.

Hun kan naturligvis også godt huske, at vi kaldte hinanden det, og derfor er jeg heller ikke i tvivl om, at hun vil kunne forstå det sjove i at det lige netop er et par S’NOB bukser til hende, og når de så oven i det er super fede, så er jeg sikker på at gaven er et totalt hit. Og ellers kan hun jo altid bytte dem, men det tvivl jeg nu meget på, at hun vil gøre. Jeg ville i hvert fald blive skuffet, hvis hun gør det. Medmindre de ikke passer naturligvis, men efter 16 år skulle jeg mene, at jeg kender hendes størrelse, ellers er det i hvert fald mig, det er pinligt for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *