DRAKE -I WANNA GO

Egentlig aftalte min veninde og jeg for lang tid siden, at vi skulle tril Drake koncerten i Valby hallen, da jeg er lidt pjattet med ham. Der nåede dog at blive udsolgt, inden vi fik købt billetter og vi droppede tanken igen.

Så blev koncerten så rykket til Forum, og der er stadig billetter. Problemet er bare, at nu har min veninde brugt de penge, hun skulle have brugt på billet osv, til et par sko, og kan derfor ikke komme med. Og endnu værre betyder det jo også, at jeg ikke kan komme med, da jeg ikke ligefrem har lyst til at tage af sted alene derind, og jeg ikke kender andre der vil med.

De sidste par dage har jeg så bare brugt med den vildeste tortur, jeg har nemlig siddet stort set nonstop og hørt det nye Drake album Take Care, og for hver sang jeg hører bliver jeg mere og mere ked af at jeg ikke skal derind.

Indtil det sidste håber jeg på, at der sker et mirakel der gør at min veninde finder pengene, eller jeg finder en anden der vil med, og at der vel og mærke ikke bliver udsolgt inden. For jeg jeg VIRKELIG gerne derind.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *