ELSKER BILLIGE TASKER

Jeg glæder mig til, at jeg en gang bliver en rig kvinde. Enten ved et godt job, eller med en stinkende rig og lækker mand  Sådan er det dog ikke lige nu, hvor livet som studerende ikke kaster de helt store millioner af sig, og sådan er det, og det har jeg affundet mig med.

Det er heller ikke fordi jeg køber voldsomt mange dyre ting som Gucci, Louis Vuitton og Marc Jacobs tasker. Heller ikke selvom flere af mine veninder gør det, jeg har det lidt sådan, at jeg synes ikke man skal købe noget, man ikke har råd til. Slet ikke når der findes så mange langt billigere alternativer, som faktisk også er lækre nok.

Selvfølgelig ville jeg helst have dyre designertasker, men når man på den anden side kan købe 20-30 tasker fra eksempelvis Pieces til samme pris, så synes jeg faktisk ikke at valget er så svært. Jeg har eksempelvis lige købt mig en ny clutch, som jeg gav 99 kroner for. Ok, der står ikke Marc Jacobs på den, men hvis de 10 bogstaver været der, havde den også kostet i hvert fald ti gange så meget.

Generelt er Pieces et rigtig fedt mærke, når det kommer til accessories som tasker, bælter, handsker , for slet ikke at tale om vinterjakker – nu hvor vi så småt går en koldere tid i møde. Jeg er ikke vild med deres tøj, da det godt kan virke lidt billigt, men tilbehøret fejler ikke noget. Jeg kan godt lide at købe billigt tilbehør, hvis det betyder at jeg kan få råd til lidt dyrere tøj. Det er trods alt tøjet der betyder mest, mens alt det udenom ikke betyder helt så meget for mig, man kan altid skifte det ud – især når det bare er lige til at skifte ud og ikke koster mere end det.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *