FERIE TIL 10.000… WFT

I går aftes havde jeg besøg af en af mine rigtig gode veninder, som var på skiferie i marts måned i Østrig. Hun fortalte vidt og bredt om hvor fantastisk det havde været, og hvordan jeg skulle med næste år, fordi det bare er det sjoveste i verden og det vrimler med lækre fyre, der i følge hende, alle sammen var gude smukke.

Hendes skitur var købt gennem et bureau,  så hun ikke selv have skulle stå for noget som helst ud over at møde op til bussen. Faktisk lød de ret sjovt, og på de billeder hun viste mig, så det også ud til at være et fantastisk sted, hvor der virkelig er gang i den. Jeg blev derfor naturligvis nysgerrig og spurgte hvor meget det så havde kostet i alt.

Så svarede hun så, at hun ikke lige vidste det helt, men at det nok ikke havde været mere end omkring 10.000 kroner… 10.000 KRONER!!!!! Ok, det er nok lige lidt mere end jeg kan finde i mit budget som studerende. Det ville svare til, at jeg skulle ligge 1000 kroner til side om måneden fra nu af, hvilket nok ikke er sandsynligt med mine evner til at spare op.

Der kommer jo også en sommerferie, og den er altså stadig vigtigere for mig, så den luksus at tage på skiferie, må vente til jeg har et fast arbejde….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *