FLYTTER ALDRIG IGEN

Som jeg skrev om for ikke så længe siden, så skulle jeg hjælpe en god veninde med at flytte. Og lad mig sige med det samme, at det er sidste gang, at jeg siger ja til det. Min ryg er ødelagt, mine ben er ømme og mine hænder er helt ru. Hun havde så også lige “glemt” at sige, at hun skulle flytte på 4 sal i en bygning uden elevator. Jeg tror jeg taler for os alle sammen, når jeg siger, at vi var klar til at slå hende ihjel, da vi opdagede det.

Hun stod bare med et fjoget grin, da vi kom hen til bygningen, hvor hun så sagde, og ja, så er det jo på fjerde sal. Da vi sagde ja, sagde hun at det var på anden sal, hun vidste åbenbart godt, at det havde været lidt sværere at få os til at sige ja, hvis det var på fjerde. Udspekulerede lille satan.

Og havde vi vidst det, er der nok heller ikke nogen tvivl om, at jeg havde anbefalet hende at hyre et flyttefirma frem for at gøre hendes bedste venner og veninder rasende på hende. Men det skal dog også siges, at hvidvinen og flytte sushien også blev til et par drinks i byen, så hun er næsten tilgivet igen – men det er altså også kun næsten.

Lad os bare sige det sådan her – Hun skylder – og hun ved det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *