FORESDRAG MED ARBEJDET

Som nogen af jer nok ved, arbejder jeg i en tøjbutik for at tjene lidt penge ved siden af SU’en, så livet som studerende bliver en lille smule sjovere. Det er jo ikke nogen formue jeg tjener, men det er nok til at jeg ikke skal klage, og så er det nogle vildt søde kollegaer jeg har fået mig, så alt i alt er jeg rigtig glad for mig arbejde i butikken.

Det er ikke så slemt for mig som deltidsansat, men jeg kan godt mærke på de andre, at der er meget pres på fra hovedkontoret over at der skal sælges meget tøj, og at salget ikke er helt så højt som det var for et par år siden.

Det er typisk for et hovedkontor at sidde og tro, det er os i butikkerne der ikke gør det godt nok, for det kan jo slet ikke have noget at gøre med, at folk måske bare bruger lidt mindre penge, end de gjorde for år tilbage, eller måske at de køber mere på nettet… vel?

Anyways, som sagt, så mener de at det er os i butikkerne der skal gøre noget bedre, og derfor skal alle afdelinger nu til et foredrag om arbejdsglæde, fordi de er overbeviste om at smilende personale skaber bedre salg. Der er ikke nogen af os i butikken der tror det kommer til at have den helt store effekt, men det er dog mange gange bedre, at skulle til sådan et foredrag, end et eller andet om sælgerkursus.

I alle tilfælde så skal vi af sted på næste søndag, og det skal nok blive sjovt nok. Sådan noget er jo altid, hvad man gør det til. Og vi har altså bestemt, at det skal være sjovt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *