GAMMEL FYR

Det har virkelig været en hård mandag. Eller rettere, så har det været en hård weekend, og det har været ekstremt hårdt at komme i gang igen, efter et par dage med lidt for meget sol og aaalt for mange drinks, men sådan er de bedste weekender som regel. I lørdags var vi fire tøser i byen, og det gik bestemt ikke stille for sig og der blev da heller ikke sparet på cosmo’s og mojitos.

I byen faldt jeg i snak med en virkelig sød fyr, som jeg snakkede med i flere timer. Jeg kan dog ikke rigtig huske, alt hvad vi snakkede om, og jeg kan heller ikke huske hvor gammel han er. I går formiddags fandt jeg dog hans visitkort i min taske. Mads …. Ingeniør Konsulent hos et eller andet selskab jeg aldrig nogensinde har hørt om.Så han er jo nok ikke helt ung, eller i hvert fald helt på alder med mig.

Og ganske rigtigt, så lykkedes det nemlig at finde ham på Facebook (hvor ellers), og ganske rigtig, så er den søde Mads fra 1978… så 35 år er sådan en fyr, og det må jeg nok indrømme at jeg synes er lidt for gammelt til mig. Han er jo nok på et lidt andet sted i sit liv end jeg er, så jeg tror at jeg smider kortet ud – men det kan også være, at jeg lige skulle gemme det en lille smule.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *