God og stabil levering af drikkevare til min virksomhed

Jeg har nu været erhvervskunde hos Skafte.dk gennem en længere årrække, og kan kun udtrykke min tilfredshed, og ønske om fortsat samarbejde.
Skafte.dk er en online virksomhed, som leverer drikkevare i både private og erhvervsmæssige sammenhænge. Udvalget af drikkevare er rigtig stort, da de både tilbyder bl.a. alt fra lækre smoothies, kildevand, sodavand, og øl, som vi benytter til vores fredagsbar en gang om ugen.
Som ejer af min virksomhed, vil jeg gerne sørge for at mine ansatte har det godt, og derfor skal der selvfølgelig være lettere udvalg af drikkevarer til rådighed. Samtidig er det en service, der bare skal fungere! Jeg har en masse vigtige opgaver at tage mig af i firmaet, og netop af denne grund, har jeg valgt Skafte.dk som leverandør. De har altid kunne levere min efterspørgsel hurtigt og nemt med dag til dag levering, og hvis der af en eller anden grund, skulle komme ændringer i vores bestilling sker dette og så yderst problemfrit.

Personligt tænker jeg at den effektive service Skafte.dk leverer, skal findes i deres mange års erfaring i branchen, helt præcist 33 år. Dernæst er de, som tidligere antydet, utrolig serviceminded, og er altid nemme at få fat på med telefontid hele dagen.

En af årets højdepunkter, er den årlige sommerfest som vi har afholdt de sidste mange somre i firmaet. Det er altid fantastisk hyggeligt, og giver os alle en ekstra gejst til at kæmpe os igennem vores højsæson i efteråret og frem til jul.
I denne forbindelse har vi også været utrolig tilfredse med at benytte Skafte.dk, som samarbejdspartner. Vi har nemlig, siden vores samarbejdsstart, altid lejet 4 fadølsanlæg til sommerfesten gennem Skafte.dk, og udvalget her er bestemt heller ikke mindre, tværtimod. Typisk køber vi her en række forskellige fadøl af både øl og special øl, så alle medarbejdere kan smage lidt forskelligt, hvis de ønsker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *