GUMMISTØVLER

Jeg har altid været stor tilhænger af støvler af den mere feminine slags, med en tynd høj hæl, men nu har jeg lidt kastet min kærlighed på nogle gummistøvler, hvilket ellers bestemt aldrig har været min stil. Det ikke nogle tilfældige gummistøvler, men dem i nok har set af mærket Hunter.

Men jeg må ærlig talt erkende, at jeg ikke ved hvad det er, der er fantastisk ved dem. Det er nok bare fordi man ser dem overalt lige i øjeblikket. Der er så mange af mine veninder der har dem, og jeg prøvede et par i dag, og de sad bare godt, og så passer de perfekt til et sorte jeans.

Desuden er det jo ikke nogen hemmelighed, at det stort set altid regner her i landet, og at de derfor ikke kun er fede, men også er super praktiske, og selvom det er den slags snak der ville gøre min mor stolt, så kan jeg ikke lade være med at tænke på det.

Jeg kan dårligt tælle hvor mange par sko og støvler, der er er blevet mere eller mindre ødelagt i det danske “sommervejr”, måske er det tiden, at jeg får nogen der faktisk er bygget til at holde til det. Ikke mindst fordi jeg lige nu overvejer at tage på Northside og det er altså ikke sjovt at stå i komplet gennemblødt tøj, hvis regner sætter ind som den jo nogen gange gør.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *