HERREMAGASINER

Forleden var jeg over ved en fyr fra min læsegruppe, og der faldt jeg over et blad , jeg aldrig har stiftet bekendtskab med før, men som virkelig fangede min opmærksomhed. Og hvis der er nogen, der tænker beskidte tanker, så NEJ, det var ikke den slags blad. Det var seneste udgave af det magasin der hedder Esquire.Det kan godt være, at det er et herremagasin og det mest er fyldt med modetøj til mænd, så er der også virkelig mange gode artikler og en masse fedt stof om amerikansk kultur, noget af det man generelt savner i kvindemagasiner. Jeg har faktisk allerede bestilt et abonnement til min bror. Så kan jeg altid tage derhen og småkigge lidt.

Jeg kan ikke få nok af Eurowoman og Costume, og kan bruge timer med at sidde og kigge i dem, men når det kommer til alt andet end mode, så er de altså ikke meget bevendte, og det er det samme hvis man læser i det store udenlandske magasiner til kvinder. Kulturstoffet er bare bedre i herremagasiner af en eller andne grund. Det er som om de tror, at kvinder ikke går op i film og musik lige som mænd gør det, og det er da jeg træt af .

På den anden side kan det jo heller ikke være rigtigt, at jeg er nødt til at abonnere på et herremagasin fra USA, for at læse om den nyeste musik eller de nyeste film, kan det? Hvis det er tilfældet, så vil jeg i hvert fald godt tillade mig at være hende der råber jagt i gevær til forlagsbranchen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *