HUDPLEJE FOR TUSINDER

December måned er typisk en meget usund omgang for kroppen, der bliver fyldt med junk, kalorier, kransekrage, champagne, øl, flæskesteg, and og meget meget mere. Det kan ses på vægten, der har givet et par kilo i den forkerte retning, men desværre har det også betydet, at jeg har fået meget mere fedtet hud, men jeg er heldigvis ved at have fået styr på det igen, men det har ikke været gratis.For at komme af med den fedtede hud, har jeg nemlig brugt en mindre formue på alverdens hudpleje produkter. Jeg har altid brugt en skin tonic og de der basale ting hver aften, men i januar har jeg intensiveret brugen, så jeg er i gang på badeværelset både morgen og aften. Det MÅ være noget af de kedeligste, der findes, men heldigvis har det også vist resultater og min hud eller så småt allerede ved at være tilbage på sit 2012 niveau.

Jeg kommer nok ikke til at forsætte i helt samme stil hele året, men samtidig tror jeg også med sikkerhed, at jeg kan sige, at vil gøre lidt med ud af at være forebyggende omkring huden. Ja, jeg kan næsten lyde helt frelst, men det er fordi jeg været til et par ansigtsbehandlinger, hvor jeg har lært en masse af kosmetologen der kiggede på mig.

De er naturligvis sælgere, der prøver at sælge en masse ekstra produkter end dem jeg egentlig behøver. De ting hun fortalte om huden, gav alligevel stof til eftertanke, og fik mig til at købe nogle produkter der mindede om dem hun foreslog. Jeg valgte dog at købe dem online, frem for dem hun havde i butikken. Selvom jeg endte med at betale lidt over 1000 kroner for produkterne, så ville jeg have skulle punge ud med det dobbelte, for de stort set samme produkter, bare i andre mærker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *