HVAD ER DER SKET SIDEN SIDST

Som jeg skrev i går, så har gymnasiet været skyld i, at jeg ikke har været så produktiv på bloggen i den sidste måneds tid, men derfor kan jeg jo godt komme med en lille update over hvad der er sket siden jeg berettede lidt fra min hverdag.

For det første og i den meget personlige del, så er jeg begyndt at se en fyr lidt. Det er ikke noget seriøst på nuværende tidspunkt, men jeg vil bestemt ikke afvise, at det kunne komme til at blive det på et tidspunkt, og derfor vil jeg heller ikke nævne nogen navne. Alle der kender mig personligt, ved nemlig udmærket godt hvem han er, og alle jer andre må vente lidt endnu.

Jeg ved dog også, at der er mange af jer piger, der læser min blog, der godt kan lide at høre om de ting jeg har købt, og til jer kan jeg så informere om, at jeg siden sidste gang har købt denne frække lille nederdel fra Versace jeans

nederdel

Jeg synes det er meget sjældent at man kan finde Versace jeans tøj på de danske hjemmesider, og jeg måtte da også en tur på de store udenlandske og fandt den her på en ny irsk fashionshop. Jeg købte den i starten af maj, og i et godt stykke tid lignede det ikke, at jeg ville få voldsomt brug for den på grund af vejret, men de sidste par dage er den da blevet luftet et par gange.

Og det bedste ved det hele er, at jeg kun har betalt omkring 350 kroner for den, hvilket jeg bestemt ikke synes er voldsomt for noget så lækkert, men det er jo bare min smag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *