HVORDAN BLIVER MAN PROFESSIONEL BLOGGER?

Jeg har jo snart haft denne blog i mange år, og selvom jeg hygger mig meget med den, så kunne jeg godt bruge noget der tjente lidt penge til mig, da det jo ikke er gratis at være en ung kvinde i dagens Danmark – ikke at det nogensinde har været det.

Det er dog ikke fordi de ledige jobs hænger på træerne i øjeblikket. Når jeg søger på ledige jobs på nettet, så er det let at finde noget hvis jeg vil stå på en Café eller måske stå i tøjbutik, men det er bare ikke rigtig noget for mig.

Derimod kunne jeg virkelig godt tænke mig at blive professionel blogger, altså ikke med denne blog naturligvis, men at skrive om en masse modeting eller sådan noget, og så rent faktisk også få penge for at gøre det. Det ville faktisk være drømmejobbet, men det er ikke ligefrem fordi de stillinger bliver slået op.

Så det jeg tænkte på er bare, hvordan er det lige man bliver professionel blogger. Jeg gider ikke være en af de der tøser der skriver om hvad for noget make-up de nu har fået eller hvilken kjole de skal have på, når de skal en tur til Thailand – men jeg ville satme gerne have deres job. Men hvordan er det lige man får det, altså uden at fremstå som en hjernedød gås ligesom mange af dem på bloggers delight og hvad alle de der ækle fællesskaber ellers hedder.

Måske er det i virkeligheden journalist jeg ønsker at være. Jeg ved bare, at jeg elsker at skrive, og jeg elsker at skrive om alt mellem himmel og jord – hvor får mange penge for at gøre det?????

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *