JA, UNDSKYLD!

Det er næsten en måned siden, at jeg sidst skrev her på bloggen, og der var der også gået tæt på en måned. Jeg er virkelig blevet dårlig til at holde den opdateret, og det skal jeg da være den første til at beklage. Jeg har virkelig bare haft så rygende travlt med studierne og alt det.

Det kommer dog til at ændre sig nu, og jeg kommer til at have en masse mere tid mellem hænderne. Jeg har nemlig lige fået sommerferie efter et travlt skoleår, og hvor er det bare fantastisk, nu skal sommeren bare nydes. Det vil sige, at sommeren skal nydes, hvis den ellers kommer, for lige nu er den da ikke meget at råbe hurra for, men det er jo også Danmark.

Mine eksamener gik lige præcis som jeg havde håbet på. Det var ikke fordi jeg scorede lutter 10 og 12-taller, men i de fag hvor jeg regnede med at skulle score de høje karakterer udeblev de da heller ikke, og mit hårde arbejde med engelsk blev da i den grad også betalt – jeg skaffede mig nemlig et helt igennem fantastisk 12 tal, hvilket man jo kun kan være yderst tilfreds med, og det er jeg naturligvis .

Jeg ved ikke helt hvad sommeren skal byde på. Jeg håber på at komme i hvert fald en uge sydpå, det er jeg nødt til med det vejr vi bliver udsat for lige i øjeblikket, jeg klarer ikke en hel sommer med regnvejr og lige omkring 20 grader, jeg SKAL have noget sol, ellers så klarer jeg simpelthen ikke efteråret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *