JEG EEEEELSKER PARFUME

Ok, jeg er kvinde, så det er nok ikke fordi jeg behøver flere dyre laster end dem jeg allerede har, men nu har jeg alligevel tilegnet med en last, jeg ellers ikke tidligere har gået så meget op i. Jeg er nemlig blevet lidt af en sucker for parfumer, og vil gerne have en ny på hver dag, da der ikke er noget mere kedeligt, end altid at gå og dufte af det samme dag ud og dag ind, det er det samme som at have de samme sko på hver dag, og det er der jo heller ikke mange kvinder der gider, hvis de kan undgå det.

Jeg har altid godt kunne lide dufte og lækre parfumer, men det er først for nyligt, at jeg er begyndt at ville have endnu flere. Det er faktisk blevet lidt af en besættelse, hvor jeg godt kan have købt et par stykker, når måneden er omme. Også selvom der i forvejen måske står 12-13 flasker hjemme på badeværelset.

Christian Dior er nok min alltime favorit, da der kommer så mange lækre dufte fra dem, men min nyeste erhvervelse er fra Paco Rabanne og hedder Lady Million. Jeg har egentlig ikke den helt store fidus til Paco, der har lavet en masse halvklamme parfumer, men Lady Millioner virkelig lækker. Hvor mange af deres tidligere har været lidt tunge, er Lady Million dejlig frisk og dufter lækkert af blomster.

Og selvom jeg næsten lige har købt min Lady Million, har jeg allerede øjnene rettet mod mit næste køb – Dior Pure Poison.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *