KOSTUMEFEST

Midt i maj af en af mine bedste og lidt ældre veninder Maiken fødselsdag og fylder 25 år. Det fejrer hun ved at holde en stor fest, men det bliver ikke en helt almindelig en af slagsen. Hun har nemlig valgt at holde en kostumefest, hvor alle skal komme klædt ud. Der er dog det lille men, at alle skal være klædt billigt ud til festen – altså ikke billigt som i billige kostumer, men som i slutty/frækt.

Det er godt nok måske en smule grænseoverskridende i min verden, men eftersom vi kun bliver tøser til festen, så skal det nok blive fantastisk underholdende. Det er naturligvis meningen, at vi skal videre i byen bagefter, men det ER altså tilladt at have skiftetøj med til en mere mondæn bytur.

Efter at have kigget klædeskabet igennem må jeg erkende, at jeg åbenbart ikke er en stor nok skøge, i hvert fald har jeg ikke noget der er så billigt, som det forventes, så jeg må på shopping efter frække kostumer. Og hvem ved, det kan jo godt være, at det kan bruges i en anden sammenhæng senere.

Jeg ville ønske, at jeg kunne poste nogle billeder fra festen, men der står meget direkte i indbydelsen, at  der er no cameras allowed, hvilket nok også er det bedste

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *