MATCHENDE TUNIKA

For et par uger siden skrev jeg om hvor glad jeg er for min nye kjole fra Peak Performance, og det har jeg nu valgt at kigge nærmere på mærket, og har fundet ud af, at de faktisk laver meget fedt tøj til os piger også. Stilen er meget afslappet og meget uhøjtidelig, hvilket gør det til noget meget lækkert hverdagstøj, der passer lige i min smag.

Deres udvalg i kjoler er godt nok meget minimalt, men det er virkelig også begrænset hvor tit jeg overhovedet går i kjoler, så når alt kommer til alt betyder det ikke så meget. Noget jeg til gengæld sætter meget stor pris på, om sommeren i hvert fald, er en lækker tunika, og sådan en har jeg netop fundet på hjemmesiden her. Jeg har ikke bare fundet den, jeg har også købt og betalt den. Så nu venter jeg bare til det ikke er helligdage mere så pakkeposten kan komme med den.

Det er dog ikke fordi det haster helt vildt. Som vejret er lige i øjeblikket, er der alligevel ikke den store grund til at begynde og finde sommertøjet frem. Det er nok nærmere vintertøjet man skal kigge lidt efter i øjeblikket med temperaturer omkring 4-6 grader. Men ligesom de fleste andre håber jeg da også på, at det er bedre tider og varmere vejr på vej.

Jeg kunne dog godt frygte, at foråret har lange udsigter, og at vi lige så godt kan vænne os til dette vinterlignende forår. Men vi kan jo så håbe på, at sommeren måske falder lidt tidligt, og at den ikke mindst bliver dejlig varm og lang ligesom den plejer… *host* *host*

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *