Ny have med Tofteng-as

Sommeren er over os, og det betyder, at haverne skal til at gøres i stand til sommerhygge med familie, venner og bekendte. En have skal helst se så velplejet ud som muligt, med nyslået græs, nyklippede hække, flotte blomsterbede, yndige træer m.m. Nogle gange kan en have også godt trænge til en kæmpe renovering, men mange er tilbageholdende, fordi det kan virke som et overvældende projekt. Og hvor starter man lige? Og hvad gør man af sit gamle affald. Vi har løsningen. Hos Tofteng-as kan man leje en container til ingen penge. 

Med en containter kan man nemt og hurtigt putte gammelt havemateriale ned, efterhånden som man går frem i processen. Der kan både være afskårede grene, buske, jord, græs m.m. Tofteng-as har en god guide til, hvad der må komme i samme container, så man skal ikke være bekymret for at putte materiale ned, der ikke hører til. Ydermere henter de og afleverer affaldet på en genbrugsplds for dig. Det eneste du skal gøre, er at lave renoveringen af din have selv. Har du brug for hjælp til et større gravearbejde, har Tofteng-as.dk kraner med krab, som e rsuper gode til at grave huller og samle jord op, samle grene sammen m.m.

Herudover kan de også levere nyt havemateriale til din grund. Vi har selv benyttet os af denne løsning, og vi fortryder selv, at der gik så lang tid, inden vi benyttede os af dette renovationsfirma. Ved at lade Tofteng-as stå for det grove arbejde, og ved at leje en container, kunne vi i stedet for fokusere på at ordne det overordnede i haven. Hver gang containeren var fyldt, ringede vi bare til firmaet, som så kom og tømte containeren.

Vi havde også en del træer, der skuldes fældes, og en del grene, der skulle fjernes, og med tanke på, at vi selv skullet have lejet en trailer og kørt frem og tilbage til en genbrugsplads, er jeg virkelig glad for, at vi valgte en professionel.

Lej en container hos Tofteng-as.dk – kom i gang med dit have projekt nemt og hurtigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *