SÅ GÅ DOG I TERAPI

Det er efterhånden nogle år siden, at jeg flyttede hjemmefra, og derfor er det heller ikke helt så tit jeg ser mine forældre som det engang var. Men jeg prøver da stadig at komme hjem og besøge de gamle et par gange om måneden, og jeg synes godt at jeg kan mærke, de ikke har så meget at gå op i mere, efter deres lille pige er flyttet.Jeg er slet ikke i tvivl om, at de bliver sammen, og det er da også meget skægt at høre på, alligevel bliver jeg en lille smule urolig. Jeg synes nemlig de hakker en del på hinanden, i hvert fald mere end som jeg husker det da jeg boede hjemme.

Normalt er jeg jo bare hjemme og spise, og så er der ikke noget. Men forleden var jeg hjemme en hel weekenden, da mit badeværelse skulle renoveres, og her synes jeg godt nok at de brokkede og skændtes en del.

Jeg har snakket med flere om det, og der er flere af mine veninder, hvis forældre har det på samme måde. De har været vant til at være forældre så længe, at de slet ikke kan huske at være mand og kone. Jeg vil derfor foreslå til dem, at jeg synes de skal tage i parterapi hos en psykoterapeut, for at snakke lidt om at være et par.

Men jeg ved også bare, at hvis jeg foreslår det vil min far farer helt i flint og kalde mig en dum stor pige, der ikke ved noget som helst, og om jeg dog ikke skulle få styr på mine egne kærester før jeg blander mig i deres forhold. Men jeg tror nu alligevel jeg vil vove skindet. Man vil jo gerne have at ens forældre har det så godt som muligt – selvom man ikke bor hjemme længere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *