SÅ VI HAR MERE SEX TIL AWARDSHOWS

Man har dårlig kunne åbne en hjemmeside i dag, uden at skulle læse om, at der har været for mange bryster og hvad det er værre, ved Danish Deejay Awards, og det har endnu en gang fået debatten omkring nøgenhed til blusse op for fuld styrke, og selvom jeg normalt ikke beskæftiger mig så meget med det, så vil jeg da gerne komme med mit besyv lige i denne sag.

Jeg er ikke blufærdig, og jeg forstår virkelig ikke at folk kan man sure over at der har været kvinder i nonne-kostumer, der har vist bryster til DDJ Awards, for det afgørende i den sag er jo, at det alligevel ikke bliver vist i TV, og folk der hører den slags musik og kommer til den slags award shows har næppe noget i mod det, kun medierne der bagefter brokker sig.

Jeg ville synes, at det var for meget hvis det var til Danish Musik Awards, P3 Guld eller noget af det andet der bliver sendt i TV, fordi de ikke har nogen anelse om hvem der ser med, man vi må da gå ud fra, at folk der tager med til sådan noget er nogenlunde voksne mennesker.

En anden ting der er blevet diskuteret er Medina og hvorvidt hun generelt er passende klædt til offentligheden. Men igen, det kan jo kun have overrasket en gang. Nu ved de det jo, og hvis det er for meget, så er det vel bare at lade være med at invitere hende, men det vil de jo heller ikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *