SKI BLIVER JEG ALDRIG FOR GAMMEL TIL

I går ringede mine forældre med en lidt besynderlig forespørgsel her i den varme varme sommer. De spurgte nemlig, om jeg ville med dem på skiferie, eller jeg var blevet for gammel til det, nu hvor jeg er flyttet hjemmefra og alt det, men selvfølgelig er jeg da det ikke det  Det kan godt være, at jeg ikke lige kan samle tankerne om at skulle på ski lige nu, da jeg skal med veninderne til stranden om et par timer. En ting er dog helt sikkert, og det er, at jeg bestemt ikke er blevet for gammel til at komme med på en alt betalt skiferie.

Eftersom jeg jo ikke bor hjemme længere, har jeg heller ikke den store indflydelse på hvor turen går hen, og det er da åbenbart også allerede bestemt, at de destinationen i år bliver Livigno, hvilket jeg altid har ønsket mig at komme til, så det kunne faktisk ikke være mere perfekt. Prøv da lige og ser her hvor lækkert Livigno ser ud – sådan skal en skiferie være.

Det er sjovt, for jeg har tidligere plaget om at komme til netop Livigno, men de har altid valgt Østrig eller Frankrig, men nu hvor jeg er flyttet hjemmefra er der åbenbart andre regler der gælder, og jeg er sådan set ligeglad, bare jeg kommer af sted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *