SOMMER PÅ VEJ

Vi har uden tvivl mange der har gået og sukket efter det længe. Nogle dage hvor solen er fremme i mere end en time af gangen. Solskinsdage, hvor det er lunt og varmt lige fra morgenstunden og til den lyse aften ved grillen. Den har lade vente på sig, det er helt sikkert, men nu begynder det måske at se lidt lysere ud. I hvert fald lover vejrudsigten at det begynder at klare lidt op fra næste uge af.

Og det vil jeg sandelig også snart håbe. For 3-4 uger siden købte jeg mig mere eller mindre fattig i sommertøj fra Saint Tropez, men der har ikke været en eneste dag, hvor det har været vejr til at have noget af det på, og det gør ikke meget nytte i skabet, hvor det ligger lige nu. En af grundene til at jeg købte tøjet var også, at jeg stadig regner med at skulle en uge sydpå, selvom der endnu ikke er noget planlagt.

Jeg har købt et mindre arsenal af stroptrøjer, nederdele og sommerkjoler, men lige nu ville jeg have mere glæde af en regnjakke og en varm sweater, men det er altså ikke lige det der ryger mest af i indkøbskurven når kalenderen siger juni, og sådan er det !

Jeg har en aftale med to veninder, om at vi tager en afbudsrejse om to uger hvis solen stadig ikke er dukket op. De har begge ferie hele juli, hvilket jeg desværre ikke helt har, men har har fri i 29-30 og hvis det ikke er blevet sommer her på det tidspunkt, så tager vi af sted, så må det koste hvad det vil, for jeg dør hvis jeg ikke får sol, hvilket jeg vist også har skrevet en gang eller to før. Men som jeg lærte da jeg læse til eksamen, så er gentagelser yderst forstærkende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *