SPAR ALDRIG PÅ HUDEN

Der er nok mange ligesom mig, der gerne vil have en ren og frisk hud, men modsat hvad man ser i reklamerne, så kommer det bare ikke af en creme, men lige smører på om aftenen, og så er alt glat og rent morgenen efter. Eller sådan har jeg det i hvert fald ikke.

Jeg bruger en mindre formue på alverdens hudpleje, conseillers, foundations, fugtighedscremer og hvad der ellers findes. Generelt har jeg købt dem i matas, Illum, Magasin eller sådan noget. Men det er helt sikkert slut nu, jeg har nemlig fundet ud af, hvor mange penge jeg faktisk kan spare, hvis ved at købe det på nettet.

hudprod

Egentlig troede jeg ikke der var den helt store forskel i priserne, men man kan hurtigt spare flere hunderede kroner, hver gang man skal have et par cremer, og som studerende er det bestemt penge der er værd at tage med. Der er mange af produkterne man kan købe via engelske hjemmesider, hvor man typisk sparer endnu mere, men skal betale en del mere i porto, og kan blive snuppet i tolden.

Når jeg køber foundations og conseillers herhjemme, bestiller jeg dem som regel på niceskin.dk, hvor man godt nok ikke spare helt så meget som på de engelske hjemmesider, til gengæld er leveringen hurtigere, og det er lettere at sende tilbage, hvis man fortryder.

Så mit tip er sådan set bare – lad vær med spare på hudplejen, men lad også vær’ med at gå i de fysiske butikker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *