SPØRGSMÅL TIL PIGERNE

Den her går ud til de kvinder der læser med her på bloggen, så hvis der er nogen fyre som læser med, så må i lige bære over med dette indlæg. For det handler om barbering, og nej ikke den frække af slagsen. Det handler om barbering af benene. Indtil nu har jeg nemlig altid brugt  Satin Care fra Gillette, men det er lidt som om, at de har ændret et eller andet i skummen. I hvert fald er jeg begyndt at få lidt røde knopper når jeg bruger den, også selvom det er helt friske blade og alt det der.

Min gode veninde Maria sagde at der var på grund af alle de kemikalier, de putter i, at min hud ikke længere kan tåle det og derfor siger stop. Hun sagde, at jeg skulle prøve med en økologisk barbercreme i stedet for, og det et jo også fint nok. Men så tjekkede jeg lige hvad den kostede, og jeg har altså ikke tænkt mig at give 150 kroner for em økologisk barbercreme.

Derfor dette lille spørgsmål til jer piger. Er der nogen af jer der har oplevet det samme, og med succes skiftet til et andet mærke. Og i så fald, så hvilket? Det er jo ikke fordi det er så fedt, at have røde knopper på benene her hvor sommeren forhåbentlig står lige for døren. Der er nok ikke nogen der lægger mærke til det, men det gør jeg selv, og en lille smule forfængelig er man vel altid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *