VELKOMMEN TILBAGE TIL BLOGGEN

Hold nu op, der er næsten gået en måned siden jeg sidst skrev et indlæg her på bloggen. Det er bare for dårligt, så til jer der har ventet på et nyt indlæg, så kan jeg ikke andet end at sige undskyld, men jeg har haft vanvittigt travlt i den sidste måned, med alt muligt.

Det er primært skolen der har trukket tænder ud den sidste måneds tid. Vi går ind i eksamensperioden, som de fleste nok er klar over, og det betyder også, at det er nu at det hele skal være på plads i hovedet, da opgaverne skal skrives og de mundtlige eksamener skal overstås.

Jeg er nok også nødt til at indrømme, at jeg måske ikke lige har været den flittigste i klassen her i foråret. Jeg synes bare der har været så meget andet, der har fyldt meget mere end lige gymnasiet.

Heldigvis har jeg aldrig klaret mig ganske fint når det kommer til at gå til eksamen, og derfor er jeg da heller ikke i tvivl om, at det nok skal gå og jeg nok skal komme igennem med et fint resultat, men det kan godt være det ikke bliver helt så godt som forventet, men sådan er det jo bare en en gang imellem.

Det jeg siger med dette indlæg er også, at det godt kan være at der kommer til at gå lidt langt mellem mine indlæg i den kommende måned indtil eksamener er overstået, jeg er simpelt hen nødt til lige at give den en ekstra skalle, og så kan det godt være jeg ikke lige får skrevet så meget her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *