VIGTIG VIDEN OM LIGEGYLDIG INFO

I Natholdet med Anders Breinholdt har han et fast indslag, der hedder vigtig viden eller ligegyldig info. Det handler om lige præcis det det lyder som. Nogle af de informationer man får en gang imellem, hvor det kan være svært at vurdere om det er vigtig viden, eller det er noget komplet ligegyldig info. Dette lille indlæg vil nok falde i den kategori.

For der er uden tvivl mange, der vil synes at det er fuldstændig ligegyldig viden, men der er også nogen ligesom mig, der vil mene at det er vigtig viden, men det må du jo selv bedømme, når du har læst mit lille post her.

Det handler om det lille spjæt det giver i kroppen lige inden man falder i søvn. Vi kender et nok alle sammen, en gang imellem giver det et spjæt i kroppen lige inden vi falder i søvn, mens vi andre gange bare kan lukke øjnene og smutte en tur i drømmeland.

Jeg har tit tænkt på hvad det egentlig er der sker med kroppen, og hvorfor det giver det lille spjæt i kroppen, og nu ved jeg det. På EB.dk kunne man nemlig i dag læse, at spjættet kaldes en søvnnyk og det er musklerne der tilpasser sig til en anden fase, nemlig at skulle sove. Og spjættet sker fordi hjernen signalerer, at nu kommer der til at ske noget helt andet.

Ja, så ved du det – ligesom mig. Så kan du jo selv vurdere om du synes det er vigtig viden eller ligegyldig info, jeg synes det er et sted midt imellem, for det er jo ikke rigtig noget jeg kan bruge til noget, men nu ved jeg det da i det mindste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *