WESTWOOD – OMG

Jeg elsker mode, men hvilken ung kvinde gør ikke det? Jeg kender i hvert fald ikke mange. Og dem jeg kender der slet ikke interesserer sig for mode eller tøj, det er faktisk ikke nogen jeg snakker med. Derfor er mode også ofte, et af de emner der bliver diskuteret og debatteret hyppigst.

Der findes heller ikke meget der er bedre, end at have købt en nogle nye jeans eller måske en ny kjole, og at alle veninderne bare bryder sammen i store komplimenter om hvor flot den er. Desværre sker det sjældent fordi, vi alligevel stort set går i det same tøj og de samme mærker.

Et af de mærker jeg har været meget opmærksom på i det sidste lange stykke tid er Vivienne Westwood. Mærket er britisk og bag det står kvinden af samme navn (dog vist nok ikke født sådan). Hendes kjoler og især tøj er virkelig fedt og har vildt meget kant, da hun er kendt for at blande punk moden med den mere traditionelle mode.

Det er dog ikke et mærke man kan købte i alle forretninger, og der er heller ikke voldsomt mange webshops der har dem. Det var derfor til stor glæde, at jeg fandt det på den engelske udgave af Miinto. Desværre er kjolerne også lidt pebret i det, og jeg har ikke lige 2500 kroner til en kjole lige nu.

Jeg bliver derfor nok nødt til at vente et par måneder, men det vigtigste er også, at jeg har fundet et sted der sælger dem. Nu handler det bare om at skaffe midlerne, og det skal nok lykkedes på den ende eller anden måde.

Hvor lækker ville den kjole ikke lige se ud på mig ?  Jeg synes i hvert fald, at den er pisseflot, jeg havde personlig dog nok valgt en anden model, men det er jo smag og behag.

Du kan se mange flere kjoler her

kjole

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *